Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти понад усе!

Дата: 19.09.2020 21:25
Кількість переглядів: 609

Фото без опису     Чудове свято під гаслом «Діти понад усе!» зібрало сьогодні всіх небайдужих, аби  ще раз засвідчити, що кожен з нас особливий, кожен з нас індивідуальний,  і кожен має право на повноцінне, повне барв життя. Коли ми кажемо «особливі діти», то маємо на увазі: особливі, бо  унікальні, особливі, бо творчі, особливі, бо сильні духом.

    За підтримки Турбівської селищної ради, за ініціативи Турбівського селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участі Турбівського міського будинку культури, в тісному родинному колі зібралися сьогодні діти, батьки, волонтери, педагоги заради сьогодення та майбутнього  наших особливих дітей.

    Селищний голова Василь Завальнюк ознайомив присутніх із сучасним багатофункціональним спортивним комплексом, збудованим в селищі по вулиці Шкільній, на базі якого проходив даний захід. Відзначив, що будівництво проводилося із обов’язковим забезпеченням доступності для осіб з інвалідністю, маломобільних категорій громадян. Сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, ігрові майданчики, побутові приміщення з роздягальнями, душовими та внутрішніми вбиральнями, все, аби задовольнити  потреби кожного мешканця громади.

    Почесною гостею нашого дійства стала Леся Самойленко- людина- професіонал, самовіданна справі, відкрита та чарівна. Уже довгі роки вона є головою благодійного фонду «Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток», керівником  експертної групи з питань інтеграції осіб з інвалідністю у суспільне життя, інклюзії та доступності Директорату захисту прав осіб з інвалідністю Міністерства  соціальної політики України,  головою громадської організації «Родина Кольпінга м.Вінниця», регіональним директором спеціальної олімпіади в Україні. Тож, після урочистостей свята- кількагодинне спілкування з Лесею в тісному колі з представниками влади, батьками дітей, педагогами, психологами  щодо методик роботи з дітьми з порушеннями розвитку, етапів створення інклюзивного середовища, особливостей супроводу сімей, соціалізації дітей та на інші  теми, були безцінними, вселяли віру, що все задумане матиме позитивне продовження.

     А тим часом, дітвора захопливо споглядала номери художньої самодіяльності вихованців будинку культури, танцювального колективу «Едельвейс», школи Бойового гопака, брала участь у розвагах, квестах, конкурсах, грала футбол, бавилася на дитячому ігровому майданчику.

     Щира подяка за участь та організацію Лесі Самойленко, Галині Лизогуб, Інні Ткачук, Людмилі Коваль, Оксані Сологуб, Наталії Стецюк, Аллі Гайсен, Анні Завальнюк, Інні Грек, Сергію Коломійцю всім батькам, волонтерам, дітям. З такою командою є віра в досягнення нашої мети заради майбутнього наших особливих дітей.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь