Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Вінниччині від COVID – 19 одужали 728 осіб

Дата: 09.06.2020 14:03
Кількість переглядів: 589

Фото без опису   Станом на 09 червня 2020 року на Вінниччині від COVID – 19 одужали 728 осіб, на даний час хворіють 427  осіб. Від початку досліджень на території області зареєстровано 1703 підозри  на коронавірусну інфекцію.  У 1175  випадках виявлено коронавірус, в т. ч. у 95 дітей.

«Зокрема, COVID – 19 виявлено у 64 дітей з м.Вінниці, у Вінницькому районі– 6, Липовецькому  та  Жмеринському  по – 4 випадки, у Хмільницькому – 3, Барському – 2, в  Калинівському, Козятинському , Літинському, Могилів-Подільському, Немирівському,  Томашпільськом, Тростянецькому та Чернівецькому районах по – 1.    На жаль, зареєстровано 20 летальних випадків: в м. Вінниця - 11, у Вінницькому районі-3, Калинівському -2, Козятинському-1, Літинському -1, Хмільницькому – 1, Чернівецькому – 1», - повідомив голова ОДА Владислав Скальський.

Всього за період досліджень в лабораторіях області протестовано 23562 зразки матеріалів. 22387 випадках результати досліджень були негативні.

У вогнищах було обстежено 1703 особи з підозрою на захворювання та 21829 контактних осіб, з профілактичною метою обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації.

Для проведення досліджень методом полімеразно – ланцюгової реакції закуплено та отримано як гуманітарну допомогу 355 наборів діагностичних тест – систем.

«На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру є в наявності діагностичних тест-систем для дослідження матеріалів методом полімеразно – ланцюгової реакції на 6 500 осіб», - зазначив Владислав Скальський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь